Loading color scheme

Algemene voorwaarden

Artikel 1

Afspraken dienen 24 uur van te voren afgezegd te worden. Is dit niet het geval dan zal er 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht worden.

 

Artikel 2

In geval van schade aan kleding door middel van verf en/of dergelijke vloeistoffen wat afkomstig is van Hairfashion by Hannah zal worden vergoed als dergelijke vloeistoffen niet meer uit kledingstukken te verwijderen zijn. Dit geldt niet als de klant zelf onvoorzichtig is geweest door verwijdering van de beschermende kleding.

 

Artikel 3

De prijzen die Hairfashion by Hannah berekent, zijn inclusief BTW.

De prijzen die vermeld staan op de website, zijn de prijzen die ook gehanteerd worden.

Alle tarieven die vermeld zijn op de website zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen, tussentijdse wijzigingen en type fouten. Hiervoor kan Hairfashion by Hannah niet verantwoordelijk worden gehouden.

 

Artikel 4

Ondanks de constante zorg en aandacht die Hairfashion by Hannah aan de samenstelling van deze website heeft besteed, is het mogelijk dat informatie die op deze site word gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Onze excuses hiervoor.

 

Artikel 5

Klanten dienen er rekening mee te houden dat bepaalde vloeistoffen invloed kunnen hebben op bepaalde kleurstoffen die in de kappersbranche worden toegepast. Dit geldt ook bij ziekte, en gebruik van andere haarproducten, waaronder drogisterijkleuringen.

Kleurstellingen kunnen afwijken van getoonde voorbeelden.

 

Artikel 6

 

Hairfashion by Hannah kan clienten aansprakelijk stellen indien er eigendommen beschadigd en/of stuk gemaakt zijn.

 

Artikel 7

 

Hairfashion by Hannah kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bestelde producten die niet of te laat geleverd worden.

 

Artikel 8

 

Bij lang haar kan er een meerprijs gerekend worden op de reguliere tarieven voor kleuring en haarverzorging.

 

 

Artikel 9

 

Mocht u als klant, ondanks de juiste zorg en het gebruik van kwaliteitsproducten,  toch niet tevreden over het resultaat, neemt u dan zsm contact op met Hairfashion by Hannah.

 

Hairfashion by Hannah zal bij misbruik van deze regeling aangifte doen van oplichting en aantasting van de goede naam en eer van Hairfashion by Hannah.

 

Artikel 10

 

Bij ontevredenheid over de behandeling of producten heeft u 14 dagen garantie om dit aan ons te laten weten zodat wij dit kunnen oplossen voor u.

 

Artikel 11

 

Bij verkoop van extentions is het gebruik van warmte tools door de klant geheel op eigen risico. Ook kleuren valt onder het eigen risico van de klant.

Als de klant geen geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt, kan de klant geen garantie vragen van de verkoper.

 

Artikel 12

 

U heeft op extentions 2 maanden garantie als u ook de verzorgingsproducten gebruikt. Gebruikt u deze producten niet dan kan er geen aanspraak gemaakt worden op deze garantie.